Om mig

OM MIG

For mig som forfatter er det vigtigt at stræbe efter at gøre en forskel og aftabuisere. Derfor skriver jeg gerne om emner, som de fleste nok helst vil lukke øjnene for. Jeg føler et behov for at give dem, der har allermest brug for det, en stemme – for det er ofte dem, som har sværest ved at turde lade den stå frem.

 

Når jeg skriver benhård realisme, er det vigtigt for mig at lade mine karakterers stemme stå frem så råt og ucensureret som muligt. Selv om når det indebærer, at der er tale om utrolig barsk læsning. Jeg er af den overbevisning, at hvis jeg polerer aftabuiseringen, svigter jeg de mennesker, som jeg forsøger at give en stemme. Når en historie skal fortælles, skal den fortælles, ikke pakkes ind.

Jeg er født i Roskilde i 1979, uddannet cand.mag. i filosofi og jura fra Københavns Universitet og efteruddannet på forlagsuddannelsen på Copenhagen Business School.

 

Jeg har hovedet fuldt af tanker, der former sig til ord, som fletter sig sammen til historier, der dukker op på min skærm. Derfor blev jeg forfatter. Jeg kunne simpelthen ikke undgå det.

 

De første mange år som bogskrivende jonglerede jeg mit forfatterskab ved siden af et fuldtidsjob som fastansat forlagsredaktør på et fagbogsforlag, hvor jeg redigerede et væld af bøger inden for bl.a. psykologi, pædagogik og samfund.

 

Efter knap ti år som fastansat forlagsredaktør – og med en meget forstående og kærlig ægtemand ved min side – sprang jeg i 2017 ud i at topprioritere mit forfatterskab, så jeg den dag i dag er fuldtidsforfatter.

 

 

 

 


© Copyright. Alle rettigheder forbeholdes.